fredag, augusti 24, 2007

Vuxen eller bara barnet?


Jag, som gift (=vuxen) har varit på banken och pratat konton, fonder och sparande (=vuxet). Angående sparande sattes det i förhållande till framtidsplaner på bostadsrätt eller hus. (=vuxet)

Men jag gillade inte att banktanten jag pratade med först kallade mig "lilla damen". "Tror du att du kan hjälpa den lilla damen härborta." Räknas inte det som åldersdiskriminering??

torsdag, augusti 23, 2007

snuvig och dann


Inte långt efter att bröllopet var över somnade jag och min man (!) på gräsmattan i Veddige. Vi var så trötta och gräset så förädiskt mjukt. När jag vaknade till igen kände jag mig kall och fuktig på hela ryggen. Förkylningen kom som ett brev på posten. Nu kör jag huskurer och gula förkylningspiller från Kina som smakar socker. Nästan lite skönt att ha en ursäkt att bara vara hemma och slappa också.

onsdag, augusti 22, 2007

Adjö Jonas


Min bror åker till Taiwan idag. Han skall vara borta alldeles för länge och kommer inte hem förrän nästa sommar. Vi kommer att sakna honom en massa. Han har dessutom gått i sin systers fotspår och träffat kärleken just innan han ska ge sig av. Jag spår viss hemlängtan.

tisdag, augusti 21, 2007

18/8 2007


Vi hade en helt underbar bröllopsdag. Allt kändes perfekt: vädret, håret, klänningen, fotona, vigseln, bilen, festen och MANNEN!

För att se fler av Kalles fantastiska bilder så klicka HÄR!
UPPDATERING: Några fler bilder av Linn finns på Linns blogg.

Andra bilder finns också på bröllopsbloggen.
Har du några bilder vore det roligt om du skickade per mail till mariaadahl(a)gmail.com

torsdag, augusti 16, 2007

Aaah!


Vi kom just hem från en härlig kväll på Varbergs kurort. Ingemars flickvän jobbar där som städare och vi fick därför komma in gratis och använda deras spa. Bastu, ångbastu, jaccuzzi, kallbad, saltvattenpool... Så skönt att få alla nervösa och uppstressade muskler att slappna av.

måndag, augusti 13, 2007

Det drar ihop sig


Klänningen är nästan klar.
Ringar är gjorda.
Intyg på att vi får gifta oss är inskaffade.
Jag har jobbat färdigt.
Xiaogang har nästan jobbat färdigt.
Väskorna är nästan färdigpackade.
Graden av nervositet börjar stiga.

När jag kollar in bröllopsbloggen ser jag ätt besökarna blir fler och att sidtittningskoncentrationen ligger på "Hur hittar du dit?".

Nu ska jag packa klart och styra kosan mot Veddige.

fredag, augusti 10, 2007

Vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren?

Det var ju som vissa märkt ganska längesedan jag skrev en rad här. Någon kanske vill läsa om hur mina möhippor gick till. Någon annan kanske vill ha en rapport från en vecka kvar till bröllopetsituationen?

Det hinns inte med just nu.

Och mitt i allt har vi fått ett erbjudande på en lägenhet genom boplats. Som många bostadssökande är det ju inte något som händer sådär alldeles ofta. Lägenheten ligger i Kortedala (där alla gängbråk sker) och det måste ju vara något alldeles galet med den om nu vi fått erbjudande om den. Får se om jag hinner ta mig en titt på den.

over and out