torsdag, maj 27, 2010

virk virk


Det är svårare att få till virkningen när det blir sommar ute. Samma visa varje år. Garn, ull och virknålar hör hemma under vinterhalvåret och man tappar lusten lite. Men nu är det nästan bara montering kvar.

onsdag, maj 26, 2010

Eric's exam concert


Fick äran att göra postern. Tror det blir en bra konsert. Gå dit vettja.

tisdag, maj 25, 2010

För mycket bullar och bröllopstårta?


Passade på att ta lite bilder när det ändå var så fint väder i helgen. Magen växer alltjämnt. Notera skorna. Ganska orutinerat att ta på hårda högklackade skor och inga reservskor när man är preggers och fötterna svullnar. Haltade hem från festen på natten.

måndag, maj 24, 2010

pingstbröllop


I pingst var det bröllop. Fantastiskt fint väder och fest på en herrgård vid havet. Daniel och Johanna var så vackra och såg precis så lyckliga ut som man ska göra en sådan dag. Här dansas det brudvals men kameran tyckte att det var lite för mörkt.

söndag, maj 16, 2010


Har varit i Veddige i helgen för firande av 60-åring. Massa smörgåstårta och prinsesstårta. Mums. Fick också en stor påse med bebiskläder som knappt är använda alls. Hur bra som helst.

Snart virkat 120 mormorsrutor. Hur stort är ett bebisöverkast tro?

torsdag, maj 13, 2010

Det börjar dra ihop sig


Mindre än en månad kvar på jobbet. Det är inte lång tid kvar innan vi blir tre i vår lilla familj.

I början trodde de flesta att barnet jag bär på är en flicka. Nu verkar de flesta vara säkra på att det är en liten pojke. Själv har jag faktiskt inte någon aning.

söndag, maj 09, 2010

onsdag, maj 05, 2010

Restgarner



Jag virkar och virkar och virkar. Mina restgarner börjar ta slut så nu är jag på jakt efter ullgarnsrester. Har hittat lite i några second hand butiker men nu är de snart slut de med.

Gör därför en efterlysning. Är det någon som har några gamla ullgarnsbitar i någon annan färg än grått och vitt som ligger och skräpar och som vill sälja?

tisdag, maj 04, 2010

Duokonsert imorgon onsdag



Det är roligt att det Xiaogang har fått möjlighet att spela med så många olika musiker med olika instrument och olika bakgrund. Ibland finns det möjlighet att lyssna på spelningar.
I morgon är det dags igen. Xiaogang spelar i en duokonsert på musikhögskolan med Oskar, en student från improvisationsprogrammet som spelar saxofon. Kan nog bli fint tror jag.

När: Onsdag 5/5 kl. 19:00
Var: Teatersalen A307, Artisten

måndag, maj 03, 2010

vecka 31


Jag bara växer och växer. Var ska det sluta?

Barnet är nu cirka 40 centimeter långt huvud till fot. Nu börjar det närma sig födelselängden. Många har redan hår på huvudet som kan ha vuxit upp till två centimeter. Barnet har fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan.

Vikt 1 800 gram.

(hämtat från vårdguiden)

söndag, maj 02, 2010

Vad jag ägnat min lördag åt



Jag har fått virkmani. Om man ska välja på olika manier så är det en ganska trevlig mani att ha.

lördag, maj 01, 2010

en skön lördag




I dag är det första maj. Då kan man demonstrera och bära stora plakat. Hade jag demonstrerat så hade jag velat skrika att vi borde införa sex timmars arbetsdag. Nu har vi åtta timmars arbetsdag och jag är så trött när helgen kommer att jag helst bara vill vila. Så det har vi gjort. Xiaogang har spelat musik och spelat dataspel. Jag har ägnat mig åt andra aktiviteter.

Kulturhamnen i torsdags