måndag, februari 02, 2009

Depp


Nu är jag sådär ofrivilligt ledig igen. -I en hel vecka, som det ser ut just nu. Inte bra. Dessutom har den allt för vänliga försäkringskassan tittat djupt ner i sina papper och funnit att de betalat för mycket bostadsbidrag till oss för något år sedan. Nu vill de ha tillbaka en hel hög med pengar. Känns inte som en så skojig kombination: en saftig räkning och arbetslöshet. För att fortsätta deppa så är jag så sjukt sugen på att åka till valfritt snöigt fjäll för att åka skidor men se det blir det inget av i år heller.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Maria, Maria inte roligt det Du skriver!!Håll ut ,jag tror att Du får ett fast jobb snart!!!
Under tiden: Gå långa promenader varje dag (dagen blir ca 4 min. längre varenda dag!) för att få ljus på Dig-även om solen inte skiner........
Låna superbra böcker på biblioteket och passa på och läs nu när Du har tid till nöjesläsning!!
Köp 2 fina blommor att muntra upp Dig med-kanske ranunkler att sätta i en vas-superfint!!
Några ideér från Lena

Maria Ådahl sa...

Tack för alla tips! Jag promenerade en stund idag och det känns lite bättre faktiskt. Igår handlade jag, inte blommor kanske men väl lite kläder som fick mig på bättre humör. Böcker ska jag också ge mig i kast med!

kram

Hilde sa...

Og så kan du kanskje lage noe bra mat? På denne siden finner du masse bra oppskrifter på mat som ikke koster all verdens: http://www.elise.com/recipes/

Ann-Sofi sa...

Hej Maria! Det är jobbigt det där. Jag går också på timmar. Fast jag inga som helst problem med att fylla tiden. Du kan göra som jag- fortsätta plugga och jobba samtidigt. Det tar verkligen aldrig slut. Tur att det är så intressant :-) Annars funkar det ju bra med promenader också.
Kram från Ann-Sofi

Maria Ådahl sa...

Tack söta ni för tips! Jag har faktiskt inte den minsta lust att plugga nu. Jag vill ut och jobba! Kanske lusten återkommer om något år eller så.

Jag har märkt att det är bra att skriva listor på saker som behöver göras. Man blir lite nöjd när man sedan kan stryka över det man klarat av. Då känns det som att man gör nytta.