måndag, augusti 31, 2009

Norge 2





Fjordar och Fjäll. Naturen var storslagen! Som vanligt försvinner 99% av känslan i fotona. Fjorden heter Eidfjord.

Mittemellan


I fredags var det sista dagen på mitt förra jobb och imorgon första dagen på det nya. Så skönt att bara vara hemma och kuckelura idag. Och så har det blivit höst, det känns helt OK. Dags för pyssel, handarbete och inomhusmys. Inte mig emot.

söndag, augusti 30, 2009

Norge 1



Nu är det dags för lite bilder från Norge. Alltså, man måste ju erkänna att vårt grannland är bra vackert ändå. Vi hyrde en bil och gjorde ett litet stopp på vägen upp vid Norges största stavkyrka. Hemskt gammal var den och vackert dekorerad med vikingamönster.

lördag, augusti 29, 2009

Vackert brudpar och klackarna i taket



Ett par bilder från bröllopet vi var på för en vecka sedan. Brudparet var vackra och lyckliga. Lyckan smittade av sig på alla oss gäster och vi hade hemskt kul.

torsdag, augusti 20, 2009

Bröllop på gång


Nu till helgen blir det bröllop. En av mina kära barndomskamrater skall gifta sig i helgen. Det är hon som på bilden ovan är iklädd de läckra leopardstrumpbyxorna. Vi hade möhippa för några veckor sedan och den blivande bruden fick bland annat dansa linedance och sjunga in en snajsig låt i studio. Det gjorde hon bra. Jag däremot trasslade som vanligt in mig i mig själv och dansade åt fel håll. Men det var roligt ändå.

onsdag, augusti 19, 2009

så var det med det


Det var så vackert i Norge så att man inte visste till sig. Vi tog en massa bilder som jag planerar lägga upp här såsmåningom.

Och jag har fått ett nytt jobb. Ett vikariat. Till sista december. Jag är glad. Var en väldans massa sökande och jag fick det så jag är nog rätt bra ändå.

måndag, augusti 10, 2009

välbehövt


Efter en intensiv jobbsommar ser jag nu fram emot en härlig långhelg där jag kan ta ut intjänade komptimmar och får sammanlagt fem (5) lediga dagar. Härligt! Vi ska ta en liten minisemester ute i naturen. Nu håller jag bara tummarna för att det ska vara i alla fall hyfsat fint väder.

lördag, augusti 08, 2009

Farligt vatten


En mycket skön helg så här långt. Igår firades XG eftersom han fyllt 30 och idag har vi varit på Gamlet och badat. Det var så mycket folk att det knappt gick att hitta en ledig kvadratmeter att breda ut sin lilla handduk på. Sådant kan ju göra att man saknar Halland lite. Jag har utvecklat någon dum ovana när jag badar från klippor. Jag är så rädd att jag ska göra illa mig i fötterna på vassa stenar eller havstulpaner när jag ska kliva upp. Detta gör att när jag närmar mig stället där jag planerat gå upp ur vattnet sprattlar jag något alldeles väldigt av ren nervositet. Och vad händer då? Jo, naturligtvis gör jag mig illa på något på botten så fort jag bottnar. I dag skar jag upp tån, igen. Och XG skar upp fingrarna också på ett gäng havstulpander. Tacka vet jag mjuka sandstränder och ordentliga stegar.

måndag, augusti 03, 2009

framtidsoro


Försöker peppa mig själv med att om man är arbetslös så har man en massa tid. Man kan hitta på kreativa projekt och faktiskt ha tid att genomföra dem. Men det räcker inte riktigt. Jag skulle ändå väldigt gärna vilja ha ett jobb även nästa månad. Mitt vikariat går ut om mindre än en månad. Framtiden är oviss.