torsdag, december 16, 2010

FL

Har en lite tråkig kväll med datorn som enda umgänge då dottern sover sedan några timmar tillbaka och mannen är kvar på skolan där de haft konsert.

Vad gör man då?

Jo man surfar på FL. Jag hade inte en aning om vad detta var innan jag gjorde mitt första steg in i familjevärlden genom att bli gravid. För den som är lika lite insatt i detta som jag var för lite mer än ett år sedan så kan jag förklara att detta är en stor internetsajt vid namn FamiljLiv där de har mycket aktiva forum där allehanda ämnen med anknytning till barn, familj och hem avhandlas.

Nu har jag frossat i åsikter så att jag känner att jag snart vill kräkas. Idag har jag bland annat läst om kvinnan som undrar om hennes man kan bli anmäld till "soc" för att hennes sambo ger sina deltidsbarn skräpig mat och inte går ut med dem utan istället låter dem se på film och TV till sent på kvällen. Hon upplystes om att hon var white trash och att hon inte borde skaffa barn med sin sambo.
Jag har också läst om mamman som har trettio kronor kvar att leva på fram tills barnbidraget kommer på måndag. Hon har fått skäll för att hon inte planerar sin ekonomi och flertalet välvilliga tips på hur hon kan koka soppa på billiga rotfrukter och hotdogs. 

Nu känner jag mig lite familjelivsstinn och tror jag kollar in någon sajt med perspektiv lite utanför den egna dörren.

1 kommentar:

Elisabet E sa...

Beundrar Mina Vänner som är Gravida & Har Blivit Mammor 1 & 2 gånger!!!Även Barnens Pappor med!!!