fredag, november 09, 2007

I morgon går flyget.

Packningen var klar redan i måndags. Äntligen ska man få äta risnudlar till frukost för tre kronor och kanske till och med få lite sol. Värmen vågar jag inte hoppas på eftersom det brukar vara rätt kylslaget i november och husen är inte isolerade. Frysa kommer vi nog göra mer än om vi varit i Sverige.

En god nyhet är att Xiaogang har klarat sin SFI (Svenska För Invandrare). Slutprovet var igår och resultatet kom idag! Det känns som en bra utgångspunkt för resan.

7 kommentarer:

Blogopeden sa...

Lycka till och ha en underbar resa och njut! Skicka mej ett vykort om ni orkar! Vi ses till jul! Kram

Unknown sa...

Hej! Nu har ni redan farit iväg men vi vill bara önska er en fantastiskt skön och härlig och avkopplande resa! Ha det jättebra! Kramar! /Gustaf och Karin

Anonym sa...

grattis xiaogang!!!! Vad roligt!

Vi tänker jättemycket på er och hoppas ni har det bra (och är nog lite avundsjuka också, ät gärna en skål med xiaogu miantiao och tänk på mig). Hör av er om/när ni har tid. Och hälsa alla!!

bamsekramar
A & M

Anonym sa...

Hej Maria!
Skickar en hälsning från ett kallt Tingshus. Här jobbar vi med jackor och vantar på!! Annars är det som vanligt när det går mot den 27:e i månaden. Ha de så gott resten av din vistelse i Kina. Jag tänker på dig. Kram Susann

Anonym sa...

Hej på er!
Hoppas ni har det jättebra och att ni hinner träffa alla er vänner.
Oss går det ingen nöd på...regn, fyra plusgrader, blåsigt...

Kram från Monica med familj

Blogopeden sa...

Grattis på födelsedagen!!!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen fra Hilde også!