lördag, augusti 12, 2006

Nu sitter vi här hemma i Veddige och vet inte riktig vad vi ska ta oss för. Vi hade hört att den Svenska sommaren var fantastisk i år. Solen skiner varje dag och runt trettio grader. Nu är vi här redo för salta bad och svalkande glass i solskenet och vad händer? Temperaturen kryper ner till 17-18 och det regnar och åskar mest hela tiden.

Men vi har har hunnit med lite kul i alla fall. Dagen efter att vi kommit hem åkte vi hem till mormor och morfar och firade där morbror Björns födelsedag. Moster +man och kusiner var också där. Kul att träffa dem igen!











I går träffade vi min fars nya... ja vad säger man? -tjej? Hon var jättetrevlig. Vi fikade lite i hennes lägenhet i Mölndal och reste sedan alla fyra in till Göteborg och traskade runt och tittade på folkvimlet runt EM. Vi hann se lite konsert med Göteborgssymfonikerna på Götaplatsen och gatumusikanter lite överallt. Min far var sjysst och bjöd oss på restaurang. Räklandgång på Åtta glas, den där båtrestaurangen som ligger alldeles vid avenyn. Mums, vad gott.
Tja så var det idag. Tråkigt tråkigt. Det bara regnar. Stan (Varberg) stängt redan vid ett... Det är man ju inte precis vad vid från Kina där man utan problem kan shoppa fram till 22:00 vardag som helg. Lite desperata efter att hitta på något åkte vi på en gårdsplansloppis i Kungsäter (för den oinvigde är detta en mycket liten samlin hus strax bortom världens ände). Vi hittade inget men det var lite trevligt i alla fall. Är det någon som behöver en honongsslunga kan den dock passa på att resa dit imorgon och göra riktiga kap.

Inga kommentarer: